Starity

Maite Perroni újra énekel

2012. március 23. 15:03   |   Szerző: Ancsu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A szép színésznő újra visszatér a zeneiparba, ugyan egyelőre csak egy duett erejéig.

hirdetés
Maite Perroni újra énekel

Maite Perroni nemrég megkapta a Cachito de Cielo című, Roberto Gómez Fernández és Giselle González készülő telenovellája főszerepét, Pedro Fernández mellett.

A főcímdal egy duett lesz, melyet a színésznő és sorozatbeli partene fog énekelni. A tervek szerint a betétdal ugyanazt a címet fogja kapni, mint a sorozat. Bár Maite az ideje nagy részét jelenleg filmforgatással tölti, április végétől megkezdi a telenovella munkálatait is, hogy aztán június 11-én megjelenhessen az első rész a mexikói Canal de las Estrellas csatornán.

Perroni a februári twitcamjében azt mondta, hat hónapig biztosan nem forgat novellát, ám úgy tűnik, meggondolta magát, sőt, még azt is megjegyezte, hogy idén lehet, hogy visszatér egy albummal.

„Idén talán számíthattok egy új lemezre – mesélte Maite a rajongóinak.De szívesen csinálnék egy duettet is Christian Chávezzel.” Az említett férfi egyébként a színésznő egyik legjobb barátja 2004 óta.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek