Starity

Visszatért a SHINee

2012. március 23. 21:09   |   Szerző: zsani1

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megjelent a SHINee legújabb klipje, a Sherlock, amit már régóta várt nemcsak Korea, hanem világszerte mindenki.

hirdetés
Visszatért a SHINee

2012. március 22-én jelent meg a SHINee legújabb klipje, mely a Sherlock nevet kapta. Ezzel párhuzamban megérkezett a boltokba a fiúk negyedik kislemeze is, ami hét számot tartalmaz. Mind különböző stílusúak, ugyanakkor rá lehet ismerni a már közismert elemekre, melyek 2008 óta tarkítják szerzeményeiket.

A fiúk 2008 májusában debütáltak a Replay számmal, ami meghozta nekik a kellő sikert – mely nagyrészt meg volt alapozva az SM ügynökségnek hála. Ezután számos kislemezt adtak ki, mind Koreában, mind Japánban. Az utolsó kisfilmjeik közé a Lucifer és a Hello tartozik, melyek az egész világon sikert arattak, nem csak Ázsiában.

Így tehát másfél év után visszatért a SHINee legújabb klipjükkel, mely egy nyomozásról szól, amelyben az SNSD-ből ismert Jessica szerepel. A tánc, a stílus és a zene is emlékeztet a hippi korszakra, ráadásul a fiúk is átalakultak: Taeminnek hol hosszú, hol pedig rövid a haja, Key szőke, Jonghyun és Minho viszont barna maradt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek