Starity

Corbin Bleu új szerepben tér vissza

2012. március 26. 11:11   |   Szerző: mayaa.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A High School Musical-filmekből megismert színészről nem lehetett sokat hallani az elmúlt időkben, ám most visszatér egy Broadway-darab szereplőjeként.

hirdetés
Corbin Bleu új szerepben tér vissza

A HSM-trilógia befejeztével a főszereplő színészek nagy része még mindig a köztudatban maradt, például a jó kislány Gabriellát alakító Vanessa Hudgens vad filmet forgat Selena Gomezzel és Ashley Bensonnal, valamint Zac Efron és Ashley Tisdale is filmeket forgatott, és aktívan szerepelt a médiában.

A 23 éves Corbin Bleu-ról azonban már kevesebben lehetett hallani az elmúlt időkben, pedig egy horrorfilmben is szerepet kapott. Ám most új vizekre evez a színész, hiszen Hollywoodtól távol, egy Broadway-darabban fogja megmutatni a tehetségét – mégpedig Jézusként!

A darab a Godspell nevet viseli, amelyben eddig Hunter Parrish játszotta a főszerepet, ám Huntert csak április 15-éig láthatják a nézők, ugyanis a fiú visszatér Los Angelesbe, forgatni a Weeds sorozat nyolcadik évadját, így helyette Corbinra esett a választás.

A rendezők szerint a színész remekül fogja alakítani Jézust, hiszen megvan hozzá a tehetsége és a kisugárzása is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek