Starity

Cindy Crawford: Botoxozok, és?

2010. július 12. 13:01   |   Szerző: Zsüdi

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Úgy tűnik lassan mindenkit elér a botox-láz. Nemrég az egyik leghíresebb modell, Cindy Crawford vallotta be, hogy ő sem tud méltósággal megöregedni.

hirdetés
Cindy Crawford: Botoxozok, és?

Először vallotta be a 44 éves Cindy Crawford, hogy már botoxoztatta az arcát, és azt sem titkolta, hogy arcfelvarrást is tervez. A topmodell eddig hevesen tagadta, hogy használta már a szert, most azonban bevallotta, hogy szépsége megőrzése érdekében ismét kész plasztikai sebészhez fordulni. Többen azért is firtatták ezeket, mert arca egyik pillanatról a másikra megváltozott, addig finom, nőies vonásai sokkal merevebbek, márkánsabbak lettek. Az interjút publikáló Home Journal címlapján már alig lehet ráismerni, teljesen eltűntek jellegzetes vonásai, és egyre jobban kezd hasonlítani a magát agyonbotoxozó Brooke Shields-re vagy akár az összes többi korosodó hollywoodi sztárra.

- Eleinte nem akartam, azt hittem, hogy nekem soha nem lesz szükségem rá, aztán arra gondoltam, nekem biztosan sikerül méltósággal megöregednem, de ez nem így lett - tudatta a lap újságírójával Cindy, majd azt is bevallotta, hogy a házassága sem olyan felhőtlen a bártulajdonos Rande Gerberrel, mint amilyenről álmodott...

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek