Starity

Megérkezett a Hajnalhasadás 2 újabb trailere

2012. március 27. 08:08   |   Szerző: unicum95

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ahogy tavaly a Hajnalhasadás első része előtt egy Éhezők viadala-trailert kaptunk, így nemrég jelent meg az Alkonyat utolsó részének előzetese is a Lionsgate filmje előtt.

hirdetés
Megérkezett a Hajnalhasadás 2 újabb trailere

Ahogy korábban megírtuk, a népszerű fimszéria utolsó részének előzetese Az éhezők viadalával együtt fog debütálni. A várakozásnak vége: a Hajnalhasadás: második rész előzetese ma került fel a Twilight hivatalos Facebook-oldalára.

A betekintő csupán pár másodperces, mégis figyelemfelkeltő és látványos. Végre láthatjuk Bella vámpírsebességét és kis részeket az első vadászatáról, hisz a trailer csak az új életének kezdetére fókuszál. Mindenesetre hosszabb előzetest remélhetőleg hamarosan láthatunk, melyet a júniusi MTV Movie Awardson adnának le, bár ez a hír még nincs megerősítve. Tekintettel arra, hogy eddig minden évben kaptunk ízelítőt az Alkonyat-filmekből, idén is bemutathatnak egy kis anyagot.

Az Alkonyat: Hajnalhasadás – második részt november 16-án mutatják be Amerikában, ám a hazai mozikban egy nappal hamarabb, 15-én láthatjuk.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek