Starity

A One Direction kedvéért borotválta le haját a tinilány

2012. március 29. 10:10   |   Szerző: mayaa.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A rajongók elég messzire képesek elmenni, hogy láthassák kedvenceiket, azonban egy 17 éves tinilány mindenkit meglepett.

hirdetés
A One Direction kedvéért borotválta le haját a tinilány

A One Direction-láz még 2010-ben kezdődött, amikor a fiúk összeálltak az angol X Factor kedvéért, ahol a harmadik helyet szerezték meg maguknak. Az őrület azóta sem csillapodott, sőt: a fiúkat koncertek, fotózások és interjúk hada várja nap mint nap.

A csapat rajongókban sem szenved hiányt, hiszen több millió tinilány van oda a brit fiúbandáért. Ám a fanok néha egészen extrém és őrült dolgokra is képesek, hogy láthassák kedvenceiket. Ilyen például a 17 éves April Bliss is, aki egészen elképesztő módját választotta a koncertre bejutáshoz: lenyíratta hosszú vörös haját.

A lány akciója úgy tűnik, sikeres volt, hiszen ő és még öt rajongó belépőt nyert a banda egyik koncertjére. Érdekesség még, hogy nem is April ötlete volt a hajvágatás, hanem édesanyjáé, Margie-é, aki valószínűleg olyannyira odavan a csapatért, mint tinilánya.

April hajnyíratása sem volt hiábavaló, hiszen a hajtincsek egy új-zélandi leukémia- és vérrák-alapítványhoz kerültek, ahol paróka készül a hosszú vörös hajzuhatagból.


April a hajvágatás előtt és után

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek