Starity

Alexz Johnson sorozatgyilkosok nyomába ered

2012. március 29. 13:01   |   Szerző: Atina21

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Segítség, sztár lettem! című kanadai széria sztárja ezúttal egy merőben más műfajban csillogtatja meg a színészi tehetségét: szerepet kapott Alex Merkin legújabb thrillerében.

hirdetés
Alexz Johnson sorozatgyilkosok nyomába ered

Alexz Johnson legközelebb egy izgalmas thrillerben lesz látható, melyben olyan hírességek kaptak még szerepet, mint Queen Latifah, Terrence Howard és Peter Fonda. A szereplőválogatás még folyamatban van, így lehet, hogy más ismerős arcok is feltűnnek majd benne.

A történet középpontjában egy siket kisfiú áll, aki szeret online cseverészni Nicollal, aki egy telefonos cégnél dolgozik. Kyle pedig rábukkan egy olyan weboldalra, mely egy sorozatgyilkos házával foglalkozik, és azt hirdeti, hogy be lehet járni azt. A későbbiekben egy másik sorozatgyilkos is szóba kerül, aki után nyomoz a rendőrség.

A produkció a House of Bodies címet kapta, és 2013-ban érkezik meg. A filmet az az Alex Merkin rendezi, akihez A folyosó túloldala is fűződik. A forgatókönyvet Eddie Harris írta.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek