Starity

Nick Jonas a testvére volt barátnőjével szeretne randizni

2012. március 29. 16:04   |   Szerző: cintia0023

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Már jó ideje, hogy a Jonas testvérek inkább magánéletükkel kerülnek a középpontba, mintsem zenés tevékenységükkel. Most sem történt ez másképp!

hirdetés
Nick Jonas a testvére volt barátnőjével szeretne randizni

Egy közeli ismerős elárulta, hogy Nick elkezdett érdeklődni testvére, Joe Jonas exbarátnője, Ashley Greene iránt. Joe és Ashley több mint 7 hónapig jártak együtt, amolyan se veled, se nélküled kapcsolat néven. Látszólag a szakítás mindkettejüket megviselte, de néhány hónappal később már nem voltak letörve. Míg Joe a Victoria Secret-lányokkal mulatja az időt, addig az Alice-t alakító lány újra forgatni kezdett.

Bár Ashley már 25 éves, a 19 éves Nicket ez sem tántorítja el – hiszen eddigi barátnőit ismerve, nagyon úgy tűnik, hogy inkább az idősebb lányok a kedvencei.

Miután Nick és a barátnője szakítottak, az ifjú Jonas elkezdte üzenetekkel bombázni Ashley-t, még a lány születésnapján is felköszöntötte az egyik ilyen üzenetével. Nick nem nagyon árulta el ezt az egészet Joe-nak, így nagy a valószínűsége, hogy nem fog szépen végződni a még el sem kezdődött románc – állítja az egyik közeli ismerős.

Ha ez az egész igaz, akkor a Jonas Brothers visszatérése nem lesz olyan zökkenőmentes!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek