Starity

A LED Apple újra a csúcson

2012. április 02. 15:03   |   Szerző: brigicyy

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megjelent a LED Apple csapat már várva várt Sadness című dalhoz készített videoklipje.

hirdetés
A LED Apple újra a csúcson

2012. március 26-án megjelent a LED Apple koreai csapat legújabb videoklipje, amely a Sadness nevet kapta. A dal már március 9-én felkerült a YouTube-ra, ám ekkor még nem volt szó megfilmesítésről – azonban annyira közkedvelt lett a fiatalok körében, hogy a csapat elhatározta, hogy ehhez is készítenek egy kisfilmet.

A videoklipben a fiúk a Time is Up című dalukhoz képest visszafogottan és megújult külsővel mutatkoznak. Az új koncepciójukat illetően a választás a narancssárga öltönyre esett. A klip egy szomorú eseményt mutat be, ugyanis a szakításról szól. A történet reggel, HanByul ébredésével kezdődik, és vele is zárul, időközben viszont a többiek is kiemelkedő szerephez jutnak.

A dalt Jo Young Soo zeneszerző készítette, míg a szöveg Ahn Youngmin dalszövegíróhoz fűződik.

A fiúk 2010 októberében debütáltak a LED Apple nevezetű albumukon megjelent Dash című dalukkal. A csapatban azóta több tagcsere is volt, ám a jelenlegi felállás szerint két vokalista, egy dobos, egy DJ és két gitáros szerepel a zenakarban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek