Starity

Még mindig apja felügyeli Britney Spearst

2012. március 30. 19:07   |   Szerző: Isti

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Azt mondják, az ember legnagyobb értéke a szabadsága, de Britney csak ellenőrizve élhet ezzel a jogával már évek óta.

hirdetés
Még mindig apja felügyeli Britney Spearst

Britney Spears ugyan már egyenesbe hozta karrierjét, nem szüntetik meg az édesapja gyámságát felette. Az énekesnő elmondta, teljes mértékben készen áll arra, hogy saját maga hozza meg a fontosabb döntéseket az életével kapcsolatban. Bár a gyámság még tart, Britney már évek óta nem él édesapjával egy házban, hisz vőlegényével, Jasonnel összeköltöztek.

A végzet asszonya a gyámsága alatt végig vitt két világ körüli turnét, melyből a The Circus Starring Britney Spears Tour jegyeladási rekordokat döntött Ausztráliában, és e turné keretein belül döntötte meg a Madison Square Garden eladási rekordját is.

Britney az elmúlt időszakban igen nagy stressz alatt volt, belső információk szerint egyáltalán nem tetszett neki, hogy Jason aktívan részt vett az X Factorral való tárgyalásban, és 20 millió dollárt szeretett volna kérni a szereplésért, miközben Britney sokkal kevesebbért is elvállalta volna, így végig attól tartott, hogy nem kerül be a tehetségkutató mentorai közé.

Talán Jason nem egészen tud kilépni a menedzserkedésből, hisz pár éve még ő intézte Britney tévés szerepléseit, de mikor kapcsolatuk komolyra fordult, úgy döntöttek, hogy a munkaviszonyt megszüntetik. Ennek ellenére úgy tűnik, nemcsak apja, de kedvese is örömmel dönt a harmincéves énekesnő helyett.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek