Starity

Eric Saade ismét turnézik

2012. április 01. 12:12   |   Szerző: Fanncsii

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A népszerű svéd énekes már harmadik koncertkörútjára indul. Ahogy az előző két turnéja, ez is albumát népszerűsíti majd.

hirdetés
Eric Saade ismét turnézik

A tavalyi harmadik helyezettes Eurovíziós Dalfesztivál-versenyző, a fiatal és tehetséges svéd Eric Saade március 30-án kezdte meg harmadik turnéját. Legelső önálló, Svédországra kiterjedő koncertkörútja még 2010-ben volt, ez a Masquerade Tour elnevezést kapta, és első önálló lemezét, a Masquerade-ot népszerűsítette.

Tavaly nyáron Saade Vol. 1. albumának dalaival szórakoztatta a közönséget júniustól októberig. Ez volt a Made of Pop Tour. Most pedig elindul harmadik turnéjára, ami a Pop Explosion! nevet kapta, és a júniusban megjelent Saade Vol. 1. folytatásának, a Saade Vol. 2-nek a népszerűsítő koncertsorozata lesz.

30-án este Helsingborgban, szülővárosában lépett fel először, de a helyszínek között van Malmö is, Halmstad, Trollhattan, Göteborg, majd pedig zárásként, április 28-án Stokcholmban ad koncertet. Úgy tűnik tehát, hogy az európai turnéra még várni kell, hiszen ezek a koncertek megint csak a skandináv közönségnek szólnak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek