Starity

Dynamo: varázslat a világ körül

2012. április 01. 18:06   |   Szerző: _ToTo_

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Steven Frayne, azaz Dynamo, aki utcai trükkjeit leginkább világsztárok társaságában vagy az utca embere elött adja elő.

hirdetés
Dynamo: varázslat a világ körül

Dynamot az elmúlt évtizedek egyik legeredetibb és legizgalmasabb új bűvészének tartják. Egyszerű kártyatrükkökkel kezdett gyakorolni, majd később rendkívüli szintre fejlesztette bűvészi képességeit. A világot bejáró 30 éves bűvész mindenkit elkápráztat, akivel találkozik, legyen az ismert bírkozó, hollywoodi sztár, énekes vagy az utca embere. Hol a levegőbe emelkedik, hol odébb varázsolja egy lány barnulási csíkját, hol mobiltelefont varázsol egy sörösüvegbe. Az osztrák hegyekben gyémántokká varázsolja a havat, vakon vezet versenyautót, a hollywoodi Chateau Marmontban pedig életre kelt egy csapat pillangót.


Dynamo – Phone in a bottle

Trükkjeinek különlegessége, hogy nem fizető közönség elött egy előre megtervezett színpadon adja elő, hanem testközelből, csupán hétköznapi tárgyak segítségével.


Dynamo & Kimberly Wyatt: Frost of London

Karrierjének kezdete egybe esett a Youtube video megosztó indulásával, mely jó lehetőségnek bizonyult számára, hogy a trükkjeiről készült felvételeket megossza a világgal. Hamarosan több ezer, majd több száz ezer követőre és rajongóra tett szert a világban. Rajongói között találhatóak színészek, zenészek és sporolók is, akik előszeretettel hívják meg rendezvényeikre Dynamot.

Mutatványait sikerült olyan szintre emelnie, hogy 2012-ben Varázslat a világ körül című műsoráért a szórakoztató tv műsorok kategóriájában jelölték díjra.


Dynamo – Levitation leans back matrix trick


Dynamo – Amazing trick on Lindsay Lohan


Dynamo: Robbie Williams and Davina


Dynamo – Amazes Kim Kardashian & Demi Moore


Dynamo – Varázslat a világ körül 1 rész (Magyarul)

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek