Starity

Katy Perry David Beckhammel dolgozott együtt

2012. március 31. 11:11   |   Szerző: Corby

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

David Beckhamnek nem újdonság, hogy reklámoz egy híres márkát, de most nem egyedül teszi ezt! Ezúttal Katy Perryvel népszerűsíti az egyik cipőmárkát, az Adidast.

hirdetés
Katy Perry David Beckhammel dolgozott együtt

Az extravagáns énekesnő, Katy Perry sok hírességekkel dolgozott már együtt, ám most a világ legszexibb pasijának kikiáltott David Beckhammel forgatott egy videót, amelyben az új Adidas-cipőt promótálják.

A rövid reklámfilmben a két híresség a sportcipő előnyeit mutatja be stílusosan, futás közben, valamint az is fontos szerepet kap, hogy kiemeljék, miért is jó választás az Adidas. A videó különböző városokban lett felvéve, ahol futás közben mindenki a márka termékeit viseli.

Katy elmondta a bemutatás során, hogy nagyon örült, hogy a futballistával dolgozhatott együtt, ráadásul most először népszerűsítette ezt a márkát, dalával együtt, ugyanis a promóban a legújabb slágere, a Part Of Me is felcsendül.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek