Starity

Amy Winehouse kisebb vagyont hagyott szüleire

2012. március 31. 11:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Amy tavaly nyáron bekövetkezett halála megrázta az egész világot. Azóta egy posztumusz albuma is a boltok polcaira került, most pedig megtudhatjuk, mekkora összeget hagyott szüleire az énekesnő.

hirdetés
Amy Winehouse kisebb vagyont hagyott szüleire

Amy nem írt végrendeletet, hiszen nem gondolta volna maga sem, hogy egyszer ő is csatlakozik a 27-esek klubjához. A tragédia viszont bekövetkezett, a fiatal énekesnő 2011. július 23-án, londoni lakásában elhunyt.

Végrendelet hiányában tehát vagyona a legenda szüleire, Mitch és Janis Winehouse-ra száll, korábbi férje, Blake Fielder-Civil pedig nem részesül az örökségből. Amy apukája szerint lányát volt férje vitte bele a drog és az alkohol végzetes világába, így ésszerűnek tartja, hogy Blake kimarad a vagyon megosztásából.

Nem csoda, hiszen az örökölt összeg nem kevés. Eddig keveset lehetett hallani Amy anyagi állapotáról, viszont a sikeres album és a koncertek meghozták a beléjük fektetett munka gyümölcsét: Winehouse 4,3 millió fontot hagyott hátra, viszont az összeg egy részét levonják adó és járulék gyanánt, de még így is kicsivel több mint 3 millió font, azaz körülbelül egymilliárd forint száll át Amy szüleire.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek