Starity

Színésznő lesz Whitney Houston lánya

2012. április 01. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bobbi Kristina világéletében édesanyja, Whitney Houston nyomdokaiba szeretett volna lépni. Most álma valóra válik, hiszen szerepet kapott egy vígjátéksorozatban.

hirdetés
Színésznő lesz Whitney Houston lánya

A februárban elhunyt legendás énekesnő, Whitney Houston 19 éves lánya, Bobbi Kristina gyerekkora óta arra vágyott, hogy kövesse édesanyját, és a szórakoztatóiparban dolgozhasson. Bár Whitney főleg énekesnőnként volt ismert, színésznőként is számtalanszor bizonyította tehetségét.

Most Bobbi Kristina is lehetőséget kapott, hogy megmutassa magát a közönségnek, hiszen visszatérő szerepet kapott Tyler Perry vígjátéksorozatában, a For Better or Worse-ben. Egyéb részletekről még nem esett szó, így nem lehet tudni, hogy az ifjú tehetség kit fog alakítani a sorozatban, illetve mikortól lesz látható a képernyőn.

A TBS csatornán futó sitcom Michael Jai White, Tasha Smith, Kent Faulcon, Crystle Stewart, Kiki Haynes és Jason Olive főszereplésével november óta látható, és afroamerikai fiatal felnőttek házassági és kapcsolati problémái körül koncentrálódik.

Bobbi Kristina Oprah Winfrey műsorában azt is megígérte, hoigy mindenképpen kipróbálja magát énekesként is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek