Starity

Paul McCartney figyelmeztette a One Direction-rajongókat

2012. április 01. 02:02   |   Szerző: mayaa.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A The Beatles legendás zenésze szerint nem túl jó előjel, ha az emberek összehasonlítják a két bandát.

hirdetés
Paul McCartney figyelmeztette a One Direction-rajongókat

A brit tinifiúkból álló bandát, a One Directiont egyre többen ismerik és szeretik az egész világon. Sikerüket sok minden igazolja, például hogy a jelenleg Amerikában turnézó fiúk koncertjeire percek alatt elkapkodják a jegyeket, valamint hogy a csapat a brit előadók közül elsőként került fel a Billboard lemezeladási lista első helyére az Up All Night című albumukkal.

Ezeket a sikereket látva többen is a legendás brit zenekarhoz, a The Beatleshez hasonlítják a fiúkat, ám a csapat egyik legmeghatározóbb tagjának, Paul McCartney-nak korántsem tetszik ez az összehasonlítgatás.

Paul így nyilatkozott az ITV1 csatorna Daybreak című műsorában: „Sokszor hívtak már különféle zenekarokat a következő Beatlesnek. Ám ez hatalmas nyomást jelent számukra. Legutóbb az Oasis volt a következő Beatles, ha még emlékeztek rájuk. Ez nem tett jót nekik, hiszen úgy gondolták, hozzánk kell felnőniük.”

Ezzel a veterán zenész valószínűleg arra akart utalni, hogy nem sok jót jósol a One Directionnek, ha a rajongók továbbra is egykori együttesükhez hasonlítják őket.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek