Starity

A Kids Choice Awards legszebb ruhakölteményei

2012. április 01. 18:06   |   Szerző: SugarGirl

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A sztárok idén sem bízták a véletlenre a ruhaválasztást: összegyűjtöttük az idei Kids Choice Awards legszebben öltözött hírességeit.

hirdetés
A Kids Choice Awards legszebb ruhakölteményei

A tegnapi napon került megrendezésre a 2012-es Kids Choice Awards. A díjátadón rengeteg népszerű sztár jelent meg, és mivel túlnyomó többségük gyönyörű ruhákat viselt, ebben cikkben a legcsodásabb öltözékeket elemezgettük.

A sztárok idén a tavasz színeiben pompáztak: a vibráló színektől a virágos mintákig kezdve kedvenceink mindent kipróbáltak, amelyekkel többnyire el is nyerték az emberek tetszését. Idén leginkább a rövid koktélruhák voltak előnyben a kék, fehér és barack színekkel karöltve. Csak azt sajnáljuk, hogy a sztárok fölöslegesen néztek ki elragadóan, mert végül úgyis trutyisan mentek haza.

Az újonnan szőkén hódító Emma Stone egy Antonio Berardi-ruhában tündökölt az este folyamán, ahova barátjával, Andrew Garfielddal érkezett. A ruha könnyed, tavaszias hangulatot árasztott, és remekül állt a fiatal színésznőnek, aki vagy ennek, vagy a szerelemnek köszönhetően, de egész este sugárzott.


Kristen Stewart egy Stella McCartney-ruhában pompázott a rendezvényen. A kék szín és a virágos csipke rendkívül fiatalos és vidám összhangot képzett, és remekül illett a díjátadó tavaszi hangulatához. A Barbara Bui-cipellők is remek választásnak bizonyultak, és örülünk, hogy Kristen ezúttal nem egy piszkos tornacipőben lépett a narancssárga szőnyegre.

Selena Gomez két díjat is bezsebelt az este, és öltözéke is nagy sikert aratott. Egy merész Dolce & Gabbana-összeállítás mellett tette le a voksát, melyet egy Cesare Paciotti cipővel koronázott meg, ami üde színfoltja volt megjelenésének, és narancssárga sarkával még a díjátadó színeihez is remekül passzolt.

Ariel Winter egy fodros Cynthia Rowley-ruhában hódított a díjátadón. A ruha könnyedsége remekül mutatott a fiatal színésznőn, és kitűnő választás volt a fekete magas sarkú cipő, mely összhangban volt fekete hajával, és csodás kontrasztot képzett a fehér ruhával.

Victoria Justice egy Elizabeth and James rózsaszín rövidnadrág kosztümöt öltött magára tegnap este, mely remekül hangsúlyozta kecses lábait. Egyszerű, mégis elegáns volt. Jó döntés volt a különleges bokacsizma is, mely egy kis vagányságot csempészett az összeállításba.

Miranda Cosgrove egy bőr Porter Grey-ruhában pompázott az este folyamán. A ruha nőies volt, azonban kivágott háta vagánnyá is tette egyben. Egyedül a fekete bokacsizmát nem tartjuk jó választásnak, egyszerűen nem illett a fiatal színésznő bájához.

Kelly Osbourne mostanában megtáltosodott. Elképesztően lefogyott, és stílusérzéke is egykettőre helyreállt – vagy csak új stylistja van. Ez a fekete Tony Ward-ruha is remek döntésnek bizonyult, csak úgy, mint a rózsaszín rúzs és körmök is, azonban a cipővel már nem teljesen értünk egyet. Rikító rózsaszín színével sajnos erősen a közönségesség felé terelte Kellyt és az összeállítást egyaránt.

Taylor Swift egy púderszínű Maria Lucia Hohan-költeményben tündökölt a díjátadón, mely remekül illett szőke hajához és világos bőréhez, valamint kiválóan hagsúlyozta a countrycsillag vékony derekát és kislányos báját.

Ashley Tisdale egy igazán tavaszias ruhacsodát öltött magára. Az aszimmetrikus szoknyák nagyon divatosak mostanában, így nem csoda, hogy a folyton trendkövető Ashley-nek egy ilyen darabra esett a választása. A narancssárga szín üde megjelenést kölcsönzött a fiatal színésznőnek, aki igazán vidám hangulatban töltötte az estét.

Heidi Klum egy vajszínű Roland Mouret-ruhába öltözött a show tiszteletére, melyhez rendkívül szexi, combig érő, hasított bőr csizmát húzott. Az összeállítás letisztult, mégis szexi volt. Dicséret jár érte.

Az énekesnő nem bízta a véletlenre! Katy Perry a neonzöld színek mellett döntött, nemcsak ruhája, de mintás szoknyája és magas sarkúja is hasonló színekben pompázott, amellyel szempillantás alatt elnyerte a rajongók tetszését. Merész összeállítását még tetézte kék haja, amelybe lila csíkokat is tetetett.

Képek: Getty Images

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek