Starity

Salma Hayek mindenben támogatja Demi Moore-t

2012. április 03. 08:08   |   Szerző: LaTasha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Salma Hayek az amerikai Lucky női magazin májusi számának címlapján szerepel. A vele készült interjúban többek között mesél Demi Moore–hoz fűződő kapcsolatáról; arról, mit szeret benne férje, François, valamint ad néhány szépségápolási tippet is.

hirdetés
Salma Hayek mindenben támogatja Demi Moore-t

Azt hihetnénk, hogy az olyan szupersztárok, mint a 45 éves Salma Hayek, nem szenvednek semmiben sem hiányt, s az életük úgy tökéletes, ahogy van. Ám a színésznő bevallotta, hogy neki is voltak, s vannak problémái.

„Igazság szerint én sem vagyok tökéletes, rengeteg bőrproblémám van. Többek között egy ideig aknés volt a bőröm. Ez akkor történt, mikor 25 éves koromban elhagytam Mexikót azért, hogy ne váljon belőlem szappanoperasztár, s útnak indultam Hollywoodba. Egész Mexikó rajtam nevetett. Ez annyira megviselt, hogy egy ideig a házból sem mertem kilépni, s ez bizony a bőrömön is meglátszott.”

A színésznő köztudottan a plasztikai sebészet egyik ellenzője, melynek most is hangot adott. „Teljesen mindegy, hogy melyik szegletéből származunk a világnak: lehetünk latinok, amerikaiak, európaiak – egy idő után az arcunk úgyis öregedni fog, bármit is teszünk ellene. Természetes úton nem lehet megelőzni, viszont a kevesebb stressz, az egészséges életmód, a sport mind hozzájárul ahhoz, hogy lelassítsuk a folyamatot. Én ennek a híve vagyok, nem a botoxnak.”

A számos sikeres film és gyönyörű család után Salma még mindig kisebbségi komplexussal küzd – alacsony termete miatt –, annak ellenére, hogy már többször megválaszották a világ legszexisebb nőjének.

„Van egy négyéves kislányom, aki után rohangálni kell egész nap, így általában csak összekötöm a hajam, ám ezt a férjem ki nem állhatja. Ő azt szereti, mikor frissen, a zuhany után összevissza álló, göndör hajjal mászkálok egész nap – én pedig ezt utálom a legjobban. Amúgy sem vagyok egy nagy növésű [158 cm], ám mikor kibontott hajjal sétálok az utcán, ezekkel a hatalmas mellekkel, amikkel megáldott a sors… Néha, tudod, nem kívánok más lenni, csak még kisebb, mint ami vagyok.”

Az interjú végén a színésznő támogatását fejezte ki Demi Moore összeomlását illetően, s állítja, hogy hamarosan talpra fog állni.

„Sajnos nem hasonlítok Demi Moore-ra. Demi hihetetlenül fegyelmezett, azt kívánom, bárcsak olyan lehetnék, mint ő. A világ meg fogja látni, hogy a csalódás után visszatér, és nagyot fog aratni. Demi inspirálóan hat a világ összes nőjére – tudni kell felállni mindannyiunknak.”


Fotók: Lucky

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek