Starity

Rihanna Whitney Houston szerepét akarja

2012. április 03. 20:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Rihanna kész megformálni a tragikusan elhunyt énekesnőt, ugyanis saját bevallása szerint részben miatta került a zeneiparba.

hirdetés
Rihanna Whitney Houston szerepét akarja

Rihanna máris készülődik, hogy újabb produkcióban mutassa meg tehetségét. Korábban már volt róla szó, hogy az énekesnő játszhatja a nemrégiben elhunyt Whitney Houston szerepét a róla szóló életrajzi filmben, de egészen eddig Riri nem volt biztos abban, hogy ő is akarná.

A 24 éves énekesnő az egyik közelmúltban lezajlott rendezvényen árulta el, mennyire különleges kapocs volt közte és a fulladásban elhunyt legenda között.

„Az első dal, amelyikbe szerelmes lettem, az I Will Always Love You volt Whitney-től. Nagyon inspiráló személyiség volt, szóval részben ő a felelős azért, hogy a zeneiparban vagyok” – nyilatkozott Rihanna.

Az énekesnőnek ugyan nincs különösebb tapasztalata a filmvásznon azon kívül, hogy a Battleship májusban napvilágot lát, és egy nyúlfarknyi szereppel esélye nyílt a bizonyításra, ám elmondása szerint ez a szerep egész életére adna valami különlegeset.

Whitney tragikus halála után Clive Davis azonnal dolgozni kezdett az életrajzi filmen, és Rihannán kívül felmerült Jennifer Hudson és Jordin Sparks neve is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek