Starity

Kate Winslet beszólt Leonardo DiCapriónak

2012. április 03. 09:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznő egy interjú során viccesen kifejtette véleményét arról, hogy Leonardo DiCaprio mennyire meghízott az elmúlt évtizedben.

hirdetés
Kate Winslet beszólt Leonardo DiCapriónak

Kate Winslet Céline Dion világslágere után Leonardo DiCapriót vette a szájára: a színésznő azzal viccelődött, mennyire teltkarcsú volt az 1997-ben készült film, a Titanic forgatása idején, míg képernyőbeli szerelme, Leonardo DiCaprio mára átvette a szerepét.

A 36 éves színésznő, aki nyíltan küzdött túlsúlya ellen karrierje kezdete óta, mára úgy véli, sokkal vékonyabb, mint akkor volt, míg Leo kövérebb. „Nagyon megváltoztunk, megöregedtünk. Leo 37, én pedig 36 éves vagyok. Csak huszonévesek voltunk, amikor azt a filmet készítettük, és tudjátok, Leo mára meghízott! Én persze vékonyabb vagyok.”

A film nemrég 3D-változatban is elkészült, hogy megemlékezzenek a Titanic százéves tragédiájáról. Kate a premier során azt is bevallotta, nagyon fura szembenéznie a régi önmagával. „Feltettem a szemüvegem, és izgatottan vártam, mi fog történni. Amikor a fiatalabb énem besétált a vászonra, körülbelül ezeket hallottam magamban: »Ó, Istenem, kapcsoljátok ki, állítsátok le, valaki állítsa meg, halkítsátok le, így néztem ki? Ó, Istenem, nézzétek, hogy néztünk ki!«”

Ha valamiért, hát akkor a Titanicért minden bizonnyal nem kell szégyenkeznie Kate-nek, hiszen egyrészt a világot jelentő deszkákat jelentette számára, valamint igencsak meggazdagodott az egyik legjövedelmezőbb filmként számon tartott alkotás miatt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek