Starity

Lauren Conrad fedetlen keblekkel pózol

2012. április 03. 18:06   |   Szerző: LaTasha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A realitysztárból lett divattervezőnő fedetlen keblekkel pózol az egyik divatmagazin címlapján, megcáfolva azt, mennyire szégyenlős is valójában.

hirdetés
Lauren Conrad fedetlen keblekkel pózol

„Mindenki azt gondolja, mivel szerepeltem a tévében és realitysztár voltam, biztosan nem vagyok szégyenlős, ám ez nem így van. Pár évvel ezelőtt egy barátommal napoztunk egy miami strandon, mikor hirtelen feltűnt egy lesifotós, és legalább száz képet készített rólam. Akkor nem zavart a dolog, ám másnap minden pletykaújság címlapján cellulitisszel díszelegtem. Kielemezték az összes hibámat. Akkor megfogadtam, hogy soha többé nem fogok nyilvános standon napozni” – meséli nevetve Lauren, akiről nehéz elhinni, hogy önbizalomhiánya lenne.

Az újdonsült divattervezőtől azt is megtudhattuk, hogy a Laguna Beach és a The Hills forgatása alatt folyamatosan kaptak instrukciókat a készítőktől, hogyan viselkedjenek, és miről beszéljenek.

„Az egész sorozat egy nagy színház volt. A telefonok állandóan a kezünkben voltak, de nem azért, mert nagyon elfoglalt emberek voltunk, hanem mert percenként kaptunk az SMS-eket a rendezőktől: mit mondjunk, hogyan viselkedjünk.”

Lauren elárulta, hogy a forgatások befejezte után nem igazán tartották a kapcsolatot a többi szereplővel, hiszen csupán a sorozat tartotta össze őket, semmi egyéb közös dolog nem volt bennük. Azt mindenesetre el kell ismerni, hogy a Laguna Beach és a The Hills szereplői közül egyedül Lauren tudta ügyesen kamatoztatni a népszerűséget.


Fotók: Glamour

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek