Starity

VV Cristofel csalással vádolja a Playboyt

2012. április 04. 10:10   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A kubai macsó kiakadt, amikor megtudta: egyetlen szerelme nem jutott be a legjobb 12 közé a Playboy Playmate of the Year választáson.

hirdetés
VV Cristofel csalással vádolja a Playboyt
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Nem került be a legjobb tizenkettő közé a VV5 plasztikcicája, ami azt bizonyítja, hogy a Playboy olvasói már egyáltalán nem kíváncsiak rá. Barátja, VV Cristofel szerint viszont ennél sokkal többről van szó, szerinte már előre megvoltak a nyertesek, ahogy ez ilyenkor lenni szokott.

„Nagyon szomorú voltam, egyszerűen nem jutottam szóhoz, amikor ez kiderült. Végig ő vezetett, mégis kiesett. Szerintem csalás történt! Tudom, hogyan működnek a dolgok, én is voltam már zsűri egy hasonló versenyen, ott is megmondták, kinek kell nyerni. Itt is ez történhetett” – dühöngött a Blikknek Cristofel.

Veronika nem keseredett el ennyire, ő most inkább a jogosítványának megszerzésére és új hivatásának gyakorlására koncentrál, hiszen elismert fodrász szeretne lenni.

Természetesen a Playboy főszerkesztője is reagált Cristofel vádjaira: „Nem tudom Cristofel honnan vette, hogy Veronika vezette a szavazást, hiszen az oldalon nem kommunikáljuk az állást. Mindössze azt mutatjuk meg, az előző naphoz képest javított-e valamelyik versenyző vagy sem. Természetesen tiszteletben tartjuk az olvasók véleményét, mivel ők azok, akik eldöntik, kik kerüljenek a legjobb 12 lány közé, illetve, ki nyerje a közönségdíjat.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek