Starity

Beyoncé megmutatta magát bikiniben

2012. április 06. 09:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ki ne imádná Beyoncét bikiniben? A 30 éves énekesnő és férje nyaraltak, a gyakorló anyuka pedig kapva kapott az alkalmon, és megmutatta tökéletes alakját a nagyközönségnek.

hirdetés
Beyoncé megmutatta magát bikiniben

A kis Blue Ivy születése óta a házaspár keveset mutatkozott a nyilvánosság előtt, most viszont Beyoncé volt az, aki megosztotta rajongóival egyik személyes fotóját.

Jay-Z és Bee tegnap ünnepelték negyedik házassági évfordulójukat, melynek alkalmából elutaztak egy kis nyaralásra, és megörökítették a vakáció minden pillanatát. Beyoncé a Twitteren osztotta meg a fotót, melyen smink nélkül, retusálás nélkül, és mindenféle profi-beállítást mellőzve mosolyog a kamerába.

A házaspár élvezi a szabadságot, amíg csak lehet, ugyanis Beyoncé májusban fog leközelebb fellépni, sőt, azt is hallani lehetett, hogy máris hozzálátna új albuma munkálataihoz.

Ha szeretnél Beyoncéról és családjáról több, eddig soha nem látott személyes fotót látni, akkor kattints erre a linkre, ugyanis az énekesnő létrehozott ezen célra egy Tumblr-oldalt, ahová folyamatosan posztol majd képeket a családi fotóalbumból.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek