Starity

Érkezik Jake Owen új kislemeze

2012. április 06. 20:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A countrysztár The One That Got Away című dalából készül kislemez, valamint a későbbiek során klip is.

hirdetés
Érkezik Jake Owen új kislemeze

Két teljes hete áll Jake Owen Alone With You című slágere a Billboard Legforróbb countrydalok nevű listájának csúcsán. A Barefoot Blue Jean Night című nagylemeze szintén a legjobb countryalbumok első helyén végzett. A nagyszerű hírekre való tekintettel Jake nemrég bejelentette, hogy hamarosan kiadja harmadik kislemezét is. Választása a The One That Got Away című dalra esett.

„Ez egy igaz történeten alapul. Minden egyes nyáron érkeznek lányok Vero Beachre, ahonnan származom. Egyszer egy hölgy és én köztem hihetetlenül erős kapocs szövődött, azonban miután elment, sosem láttam többé. Innen jött a dal ötlete” – mesélte a népszerű countryénekes az Entertainment Weeklynek, amelynek A 30 jelenlegi legnagyszerűbb előadó nevű listáján is szerepel.

Jake jelenleg a People countrykiadásában is megtalálható mint az egyik legtutibb férfi az előadóiparban. Emellett pedig az április 23-án boltokba kerülő Country Weeklyben is helyet kapott.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek