Starity

Megjelent Drake és Rihanna közös klipje

2012. április 07. 10:10   |   Szerző: Cannibal3

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Rengeteg tologatás után végre megérkezett a kanadai rapper és a barbadosi énekesnő közös dalához, a Take Care-hez készült kisfilm. A videoklipet tegnap mutatták be az MTV-n.

hirdetés
Megjelent Drake és Rihanna közös klipje

Miután Drake szerepet kapott Rihanna What’s My Name című számában, az énekesnő is feltűnt a rapper novemberben megjelent nagylemezén. A Take Care című album hatalmas sikernek örvendett, az Egyesült Államokban és Kanadában is listavezető volt. A korongról eddig öt kislemez érkezett, ezek közül a negyedik, februárban kiadott címadó dalban énekel Rihanna.

A barbadosi énekesnővel közös Take Care című szerzemény már az album megjelenésekor igen népszerű volt, bekerült a top 10-be a Billboard Hot 100-on, így később kiadták kislemezként is. A szám videoklipjét februárban forgatták le, a rendezője Yoann Lemoine volt, aki többek közt Lana Del Rey legutóbbi kisfilmjeiért is felelős.

A videó megjelenését rengeteget tologatták, de végül április 6-án bemutatták a klipet az MTV-n, és azóta felkerült a rapper YouTube-csatornájára is. Az egyszerű és elvont kisfilmben Drake és Rihanna mellett különböző állatok és helyszínek tűnnek fel.

„Ez alapvetően egy kapcsolat jó és rossz oldalát mutatja be, de feltűnnek benne jéghegyek, tűz és állatok is, majd Rihannával nagyon intim viszonyba kerülünk” – mondta a kanadai rapper a Take Care videoklipjéről.

Drake tegnap nem csak egy klipet mutatott be: novemberben megjelent albumának ötödik, HYFR (Hell Ya Fucking Right) című kislemezének is megérkezett a klipje.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek