Starity

Bemutatkozik Marc Hudson

2012. április 07. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Új videoklippel és énekessel jelentkezik a Dragonforce. A Cry Thunder az első kislemez az április 15-én boltokba kerülő The Power Within című albumról.

hirdetés
Bemutatkozik Marc Hudson

A Dragonforce immáron ötödik stúdióalbumukkal jelentkezik április közepén, most azonban új felállásban köszönthetjük az idősödő srácokat: miután ZP Theart, a frontember távozott a zenekarból, a többiek néhány hónap leforgása alatt megtalálták az emberüket, Marc Hudsont, aki átvette az énekes helyét. A rajongók már tűkön ülve várták az új album stílusát, és most az új videoklippel egy kis betekintést nyerhetnek a The Power Within hangzásába.

„Az elmúlt két évben éltük át a legtöbb mókát, amit valaha album készítése közben szert tettünk. Az írás és turnézás alatt hihetetlen energiát építettük fel, amit belefűztünk az albumba is. Gyors tempótól kezdve balladáig minden megtalálható a The Power Withinen, még olyan is, amire nem is számítottál volna. Ez a legkülönlegesebb Dragonforce-album” – mesélte a Metal Hammernek a gitáros, Herman Li.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek