Starity

Jennifer Love Hewitt bukik Adam Levine-re

2012. április 07. 23:11   |   Szerző: Adrianna

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jennifer örül, hogy Adam Levine újra szingli, de úgy érzi, kijelentésével megbánthatta őt. Szeretne bocsánatot kérni tőle.

hirdetés
Jennifer Love Hewitt bukik Adam Levine-re

Jennifer Love Hewitt bombaformában van, boldog és szingli. Nemrég Ellen DeGeneres show-jában járt, ahol a legutóbbi fotósorozáról is beszélt. Amikor Ellen megkérdezte, hogy kiszemelt-e magának valakit, Jennifer mosolyogva mesélte, hogy nem sokkal azelőtt olvasta, hogy Adam Levine szakított a barátnőjével.

A Szellemekkel suttogó sztárja azonban úgy érzi, megbánthatta az énekest, és bocsánatot szeretne kérni tőle, ugyanis elég nagy érdeklődés övezte ezt a témát, és mindenhol olvasható volt,

Úgy érzem, muszáj írnom neki egy bocsánatkérő levelet a Twitteren vagy ilyesmi, mert sosem gondoltam volna, hogy ez így végződik, és emiatt rosszul érzem magam – mesélte Hewitt kisasszony, majd viccelődve azért hozzátette: Reménykedtem, hogy legalább köszönetet mond, mert szexinek neveztem. Nagyon szexi,”

Adam azonban azóta sem reagált erre, és maga Jennifer is azt hiszi, hogy valószínűleg már sose áll szóba vele.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek