Starity

Egy óra alatt elfogytak a jegyek a One Direction-koncertre

2012. április 12. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A One Direction-fiúk óriási rajongótábornak és eszméletlen nagy népszerűségnek örvendenek Amerikában is, hiszen a New York-i koncertre egy óra alatt fogytak el a jegyek.

hirdetés
Egy óra alatt elfogytak a jegyek a One Direction-koncertre

Sikert siker után halmoznak a brit fiúk – a One Direction New York-i koncertjére közel egy óra alatt fogytak el a jegyek. Ezzel a fiúk ismét történelmet írtak, hiszen nem egy kis koncertről van szó, mivel az eseményt a húszezer fő befogadására képes Madison Square Gardenben bonyolítják le.

Az észak-amerikai kontinenst is ellepte a One Dierction-láz. A kanadai Torontóban szintén nagy a felhajtás a bandáért, a rendőrök pedig kénytelenek voltak lezárni néhány utat, mielőtt megkezdődött volna a koncert, így a város egyik része teljesen lebénult. A One Direction-fiúk egy szintén brit bandára emlékeztetik az embereket, hiszen évekkel ezelőtt a The Beatles is nagy port kavart Amerikában.

Ezenkívül a fiúk vendégszerepet kaptak a Glee című sorozatban is, ugyanis a sorozat készítői egy külön epizódot írtak a brit fiúbandának: „Ezeknek a fiatalembereknek több millió rajongóik vannak világszerte, és mi úgy gondoltuk, hogy megérdemelnek egy epizódot a Glee-ben. Lehet, hogy majd nem csak vendégszereplőkként lesznek láthatók, de addig is egy külön epizódot adunk nekik” – mondta Lea Michele.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek