Starity

Alessandra Ambrosio kisfiút hord a szíve alatt

2012. április 13. 15:03   |   Szerző: maya rose

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A modell és üzletember vőlegénye december végén jelentették be a hírt, miszerint második gyermeküket várják. Azóta az is kiderült, hogy kisfiú lesz.

hirdetés
Alessandra Ambrosio kisfiút hord a szíve alatt

Alessandra Ambrosio és vőlegénye, Jamie Mazur tavaly december végén jelentették be az örömhírt, miszerint második gyermeküket várják. A modell nemrég azt is elárulta a People-nek, hogy a baba, akit a szíve alatt hord, kisfiú lesz, és május közepére várják. A modellnek és üzletember kedvesének már van egy kislánya, Anja Louise, aki szintén nagyon izgatott kistestvére születése miatt.

A Victoria's Secret-angyal Facebook-oldalán ezt írta: „Nagyon igyekeztünk megtartani a hírt, hogy meglepetés legyen, de túl idegesek voltunk”árulta el a hamarosan kétgyermekes modell. Alessandra még egy képet is megosztott magáról, amin a hírt homokba írva osztotta meg, valamint hozzáfűzte: „Kisfiunk lesz, aki nemsokára csatlakozik a világunkhoz!”

A modell azt is elárulta, hogy hosszú ideje kisfiút szeretne. Első várandóssága idején azt gondolta, fia lesz, de egyáltalán nem csalódott, hogy kislányt kapott. Ehhez hozzáfűzte: De most kapok egy kisfiút is, ez abszolút tökéletes. Ez a legjobb hír.

Alessandrára és vőlegényére, Jamie-re még vár az a feladat, hogy nevet válasszanak születendő gyermeküknek. A boldog modell elismerte, hogy egy kislány számára van öt jó nevük is, de kisfiúnak egy sem. Nagyon nehéz számukra a döntés, mivel olyan nevet szeretnének, mely jól hangzik portugálul és angolul is, vagyis mindkét nyelven ki lehet ejteni.

Sok boldogságot a kis családnak!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek