Starity

Angelina és Brad ismét közös filmben?

Kapcsolódó sztárok

Angelina Jolie Angelina Jolie 41

Színésznõ

Brad Pitt Brad Pitt 105

színész

Javier Bardem Javier Bardem 2082

Színész

Jeremy Renner Jeremy Renner 769

színész, zenész

Michael Fassbender Michael Fassbender 1007

színész

Ridley Scott Ridley Scott 9799

rendező, producer

Kapcsolódó cikkek

hirdetés
2012. április 13. 16:04   |   Szerző: judy91

Friss híresztelések szerint a páros újra együtt szerepelhet a filmvásznon, méghozzá Ridley Scott legújabb filmjében.

Angelina és Brad ismét közös filmben?

Köztudott, hogy Angelina Jolie és Brad Pitt 2005-ben, a Mr. és Mrs. Smith című film forgatását követően talált egymásra. A tény a mai napig megmozgatja a bulvársajtót, sokan pedig szentül hiszik, hogy Brad és Jennifer Aniston válása is a köztük szövődött románcnak tudható be.

hirdetés

Az ominózus alkotás óta egyetlen közös filmjük sem volt, bár bevallották, szívesen kamerák elé állnának együtt, ha a munka nem menne a közös családi életük rovására. Úgy tűnik, erre most ismét lehetőségük adódik, ugyanis Ridley Scott rendező legújabb filmjében, a The Counselorban mindketten szerephez juthatnak.

A film, amely a Pulitzer-díjas író, Cormac McCarthy forgatókönyvén alapszik, egy kábítószer-kereskedelem gyanújába keveredő ügyvédről szól. A férfi főszerepet Michael Fassbender kapta, aki korábban már dolgozott együtt Scott-tal az idén mozikba kerülő Prometheus című filmen.

A Deadline.com információi szerint Angelina a női főszerepre esélyes, ez azonban ellentmond a Vulture hét elején közzétett cikkének, miszerint a színésznő csupán egy rövid időre tűnik fel a vásznon. Brad szerepéről sem lehet pontosat tudni, korábban Javier Bardem és Jeremy Renner mellett emlegették mint a film egyik gazfickóját. A „főgonosz” valószínűleg Bardem lesz – akinek a Nem vénnek való vidék Oscar-díjas alakítása után minden bizonnyal igen testhezálló lesz ez a szerep –, de Brad is feltűnhet mellette.

Jelenleg úgy tűnik, hogy Renner nem játszik majd a filmben, helyette Scarlett Johansson oldalán alakít majd egy szerepet a Macska a forró bádogtetőn (Cat on a Hot Tin Roof) új Broadway-adaptációjában.

A The Counselor forgatása várhatóan idén nyáron kezdődik.

  twitter 
hirdetés

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek