Starity

Angelina és Brad ismét közös filmben?

2012. április 13. 16:04   |   Szerző: judy91

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Friss híresztelések szerint a páros újra együtt szerepelhet a filmvásznon, méghozzá Ridley Scott legújabb filmjében.

hirdetés
Angelina és Brad ismét közös filmben?

Köztudott, hogy Angelina Jolie és Brad Pitt 2005-ben, a Mr. és Mrs. Smith című film forgatását követően talált egymásra. A tény a mai napig megmozgatja a bulvársajtót, sokan pedig szentül hiszik, hogy Brad és Jennifer Aniston válása is a köztük szövődött románcnak tudható be.

Az ominózus alkotás óta egyetlen közös filmjük sem volt, bár bevallották, szívesen kamerák elé állnának együtt, ha a munka nem menne a közös családi életük rovására. Úgy tűnik, erre most ismét lehetőségük adódik, ugyanis Ridley Scott rendező legújabb filmjében, a The Counselorban mindketten szerephez juthatnak.

A film, amely a Pulitzer-díjas író, Cormac McCarthy forgatókönyvén alapszik, egy kábítószer-kereskedelem gyanújába keveredő ügyvédről szól. A férfi főszerepet Michael Fassbender kapta, aki korábban már dolgozott együtt Scott-tal az idén mozikba kerülő Prometheus című filmen.

A Deadline.com információi szerint Angelina a női főszerepre esélyes, ez azonban ellentmond a Vulture hét elején közzétett cikkének, miszerint a színésznő csupán egy rövid időre tűnik fel a vásznon. Brad szerepéről sem lehet pontosat tudni, korábban Javier Bardem és Jeremy Renner mellett emlegették mint a film egyik gazfickóját. A „főgonosz” valószínűleg Bardem lesz – akinek a Nem vénnek való vidék Oscar-díjas alakítása után minden bizonnyal igen testhezálló lesz ez a szerep –, de Brad is feltűnhet mellette.

Jelenleg úgy tűnik, hogy Renner nem játszik majd a filmben, helyette Scarlett Johansson oldalán alakít majd egy szerepet a Macska a forró bádogtetőn (Cat on a Hot Tin Roof) új Broadway-adaptációjában.

A The Counselor forgatása várhatóan idén nyáron kezdődik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek