Starity

The Secret Circle: kérdéses a folytatás?

2012. április 13. 17:05   |   Szerző: Misao

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A The CW csatorna népszerű tinidrámájának kérdéses a jövője, ugyanis a nézettségi adatok alapján kockázatos berendelni még egy teljes évadot a boszorkányoknak.

hirdetés
The Secret Circle: kérdéses a folytatás?

Úgy tűnik, Cassie-nek és a kör többi tagjának valódi varázserőre van szüksége, hogy megmentsék a sorozatot. A The Secret Circle egyike azoknak a programoknak, melyeknél a The CW csatorna vezetői nem biztosak a folytatásban. A népszerű boszorkányos sorozat mellett még a Nikitának, a Hart of Dixie-nek és a Ringernek veszélyeztetett a jövője.

Azonban a tiniboszorkányokra még mindig többen kíváncsiak a nézők, mint a már hosszú ideje futó Gossip Girlre, ugyanis a csatorna másik tinidrámája kevesebb nézettségi értékelést produkál, mint a The Secret Circle, viszont ne felejtsük el, hogy a Manhattani Elit lakói felett rendesen el repült az idő, és a sorozat így is megfelelő nézettségi adatokkal zár. A The CW új üdvöskéjét teljesen lenyomják a vámpírok, ugyanis Kevin Williamson másik sorozata, a The Vampire Diaries (ami mellesleg a csatorna legnézettebb szériája) rengeteg nézőt vesz el a The Secret Circle-től, ebből kifolyólag a show egyáltalán nem produkál jó nézettséget.

Azonban a rajongóknak nem kell teljesen lemondaniuk kedvenc boszorkányos sorozatukról, mivel még így is elég valószínű, hogy átvészel egy újabb évadot.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek