Starity

Lisa Edelsteinnek jól áll a zöld

2012. április 15. 11:11   |   Szerző: rek4

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 44 éves színésznő a PETA állatvédő egyesület legújabb kampányának részese, mely a vegetáriánus életmód mellett demonstrál.

hirdetés
Lisa Edelsteinnek jól áll a zöld

Saját bevallása szerint a Dr. House sztárja, Lisa Edelstein 15. születésnapja óta egy falat húst sem evett. A Zöldeknek nemrég egy interjúban azt nyilatkozta: Azelőtt sem voltam nagy húsevő. Olyan családban nőttem fel, ahol csak kóser ételeket tettek az asztalra. Vegetáriánusként igazából csak egy plusz dologról kellett lemondanom. Ez a döntés nem jelentett túl nagy változást.”

Azt, hogy a zöldségevő életmód milyen jót tesz az alaknak, mindannyian a saját szemeinkkel láthatjuk. A korábban Dr. Lisa Cuddyt játszó színésznő teljesen meztelenül pózolt a PETA állatvédő egyesület legújabb kampányának plakátfotózásán. A csupán pár salátalevéllel fedett hölgy így kívánja felhívni az emberek figyelmét a húsmentes élet előnyeire.

Az interjúban elárulta, mi is volt a közvetlen kiváltója annak a drasztikus döntésének, hogy többé nem eszik húst: „Egy éjjel arról álmodtam, hogy csirkehúst eszem. Egyszer csak a hús átváltozott emberi kezekké és lábakká. Ezt végiggondolva párhuzamot vontam ember és állat között, hogy mi mind élőlények vagyunk, és nem kellene kölcsönösen felfalnunk egymást. Miután ezt az összefüggést felismertem, egyszerűen nem akartam többé húst enni.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek