Starity

Emma Watson melltartót és tetkót villantott

2012. április 14. 21:09   |   Szerző: rek4

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Új filmje kedvéért teljesen új szerepet öltött a Harry Potterben megismert jó kislány, Emma Watson.

hirdetés
Emma Watson melltartót és tetkót villantott

Miből lesz a cserebogár? – kérdezhetjük a Harry Potter sztárjaira gondolva. A mai tizen- és huszonéves korosztály a varázsvilág szépségeivel és csodáival cseperedett fel. Ott voltunk, mikor Harry és barátai először léptek a Roxfort csodákat rejtő falai közé és ott voltunk, mikor a végső ütközetben legyőzték a Sötét Nagyurat.

A történet befejeztével azonban a főszereplők élete nem lett kevésbé eseménydús. A sokak által Hermione Grangernek ismert Emma Watson már javában új filmjén dolgozik Los Angelesben.

A brit színésznő korábbi finom és elegáns stílusából kivetkőzve egy teljesen más karaktert elevenít majd meg a filmvásznon. Emma ugyanis magassarkúban, bőrkabátban, farmersortban és egy igencsak apró, melltartónak tűnő topban flangált a forgatás helyszínén, és a lesifotósok egy új, remélhetőleg lemosható henna tetkót véltek felfedezni Emma derekán.

Fotó: FlameFlynet
Fotó: Popsugar

A film címe egyébként, ahogy korábban már írtuk, a The Bling Ring, melyben olyan hírességek is feltűnnek majd, mint Kirsten Dunst, Leslie Mann és Gavin Rossdale.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek