Starity

Leighton Meester a tengerparton villantott

2012. április 16. 21:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A gyönyörű színésznő pár napja Rio de Janeiróban tartózkodik barátjával, Aaron Himelsteinnel. A felhőtlen kikapcsolódásba egy kis fenékvillantás is belefért a Gossip Girl sztárjának.

hirdetés
Leighton Meester a tengerparton villantott

Leighton Meester, a Gossip Girl Blair Waldorfja éppen Rio de Janeiróban engedi a gőzt barátjával, Aaron Himelsteinnel. A színésszel még 2007-ben randizott először, de most úgy tűnik, ismét együtt vannak.

Ám a fotósok érdeklődését nem az keltette fel, ahogy a sztárpár csókolózik a kristálytiszta vízben, hanem sokkal inkább a színésznő fertálya. Egy nagy hullám jóvoltából ugyanis a lány bikinije félrecsúszott, ő pedig ügyesen meg szerette volna igazítani, ehelyett viszont sikerült megvillantania a fenekét. Úgy tűnik, Leigh nem jött különösebben zavarba, megigazította a fürdőruhája alsóját, és visszatért a vízbe.

Viszont az tisztán látszik a képeken, hogy Leighton és fiúja, Aaron nagyon boldogok együtt. Az Us Weekly információja szerint 2011 novembere óta randizgatnak, és mostanra már ténylegesen egy párt alkotnak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek