Starity

James Bond mostantól sört iszik

2012. április 18. 09:09   |   Szerző: ophely88

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A legújabb Bond-film készítői szerződést írtak alá a Heineken céggel, így a 007-es mostantól nem martinit, hanem sört fog inni.

hirdetés
James Bond mostantól sört iszik

A James Bond-filmek rajongói elkeseredtek, mikor megtudták, hogy a készítők 54 millió dolláros szerződést kötöttek a Heineken céggel, így a 007-es mostantól sört kénytelen inni a filmben. A szerződés értelmében a promócióban is segíteni fognak, világszerte sok helyen lesznek majd kaphatóak a Bond-sörök, vagyis Daniel Craig-féle James feje lesz látható a címkéken.

A rajongók mérgesek, mert már ígyis sok változtatás van a filmben, és szerintük alapkövetelmény, hogy a 007-es ne sörcimbora legyen, hanem martinit fogyasszon, természetesen rázva, nem keverve. Daniel ezzel kapcsolatban egy interjúban elmondta, hogy szerinte is felesleges lépés, ám muszáj volt megkötni a szerződést, mert a válság mindenhol válság, és a Bond-filmek csak a szponzorok miatt készülhetnek el. A Skyfall nemrégen finanszírozási problémákkal küzdött, és sokáig az sem volt biztos, hogy el tud kezdődni a forgatás.

„Az a helyzet, hogy nélkülük nem lenne film. Sajnálatos, de így van” – mondta Daniel, majd így folytatta: „Sok pénzbe kerül elkészíteni a filmet, ha nem több minden alkalommal, és akkor még nem is beszéltünk a promócióról.”


Vodka-martini rázva, nem keverve

Craig azt is elmondta, hogy a filmeket manapság egyre jobban támadják, amiért alkoholt fogyasztanak benne, és sem a szponzorok, sem a produkció készítői nem akarják, hogy szó érje a ház elejét, ezért is tűnt jó ötletnek a váltás, hiszen a sörözés szerintük még belefér.

„Bond iszik, mindig is ivott, ez része önmagának, ami vagy jó, vagy nem, eldöntheted magad, de sört inni egy filmben nem nagy kunszt, itt pedig ez Heineken lesz.”

A film premierje novemberben lesz az Egyesült Államokban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek