Starity

Majka nekiment Béres Alexandrának

2012. április 18. 10:10   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Elismerte, hogy hibázott Majka, miután kocsijával hátulról nekihajtott a fitneszlady autójának.

hirdetés
Majka nekiment Béres Alexandrának
Fotó: TV2

A napokban történt, hogy Majka hátulról belecsúszott Béres Alexandra kocsijába a budapesti forgalomban. De az ijedtség szerencsére nagyobb volt, mint maga a kár.

„Épp edzést tartani siettem. Egy forgalmas kereszteződésben kanyarodtam volna jobbra, miközben a tükörben már láttam, hogy a mögöttem jövő kicsit vehemensen vezet. Épp balra néztem, hogy kihajthatok-e, amikor hátulról jött a csattanás. Kiugrottam a kocsiból és látom ám, hogy Majka jött belém. Amúgy nagyon aranyosan viselkedett, gyorsan számot cseréltünk, de muszáj volt továbbsietnem. Egész estig izgultam, hogy mit szól majd a férjem, aki otthon tüzetesen át is vizsgálta a kocsit. Volt ugyan rajta egy kicsi fekete nyom, de ennyi, kárunk nincs, úgyhogy végül nem is hívtam Majkát” – mesélte a történteket a Borsnak Alexandra.

A vezetési stílusáról Majka azonban másképp vélekedik, szerinte egyáltalán nem hajtott vehemesen, valamint csupán a rendszámtáblája ért hozzá Alexandra autójának lökhárítójához, így következmények nélkül megúszta a koccanást.

Kevesen tudják, hogy Majka csak három és fél éve vezet engedéllyel, korábban jogsi nélkül furikázott a pesti utcákon, amiért többször is megbüntették.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek