Starity

Európába költözik Angelina Jolie és Brad Pitt

2012. április 18. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Angelina Jolie és Brad Pitt Angliába költözik két évre, mivel a szépséges friss menyasszony három szerepet is elvállalt három olyan filmben, melyek Angliában készülnek.

hirdetés
Európába költözik Angelina Jolie és Brad Pitt

Angelina Jolie és Brad Pitt a hírek szerint kér évig Angliában fognak tartózkodni. A pár azért döntött így, mivel a friss menyasszonnyá avanzsálódott színésznő három szerepet is elvállalt olyan filmekben, melyek Angliában készülnek.

Ám nem ez az egyetlen olyan időszak, amikor a pár Angliába tölti idejét, hiszen a tavaly Brad Pitt a World War Z című film miatt kényszerült arra az elhatározásra, hogy egy rövid ideig Angliába költözzön családjával. Brad és Angie elmondták, hogy imádják Európát.

A pár egyik közeli barátja hozzáfűzte, hogy a páros imádja Anglia kultúráját, és nagyon örvendenek annak, hogy a gyerekek Anglia egyik legjobb iskolájában tanulhatnak. Az első film, amit Angie az európai országban forgat, a Maleficent lesz, a munkálatok pedig három hét múlva kezdődnek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek