Starity

Három nap múlva megy férjhez Carey Mulligan

2012. április 18. 20:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A RadarOnline értesülései szerint az angol színésznő a hétvégén mondja ki a boldogító igent Londonban.

hirdetés
Három nap múlva megy férjhez Carey Mulligan

Carey Mulligan és vőlegénye, a Mumford & Sons énekese, Marcus Mumford Angliában kötik össze életüket, ráadásul a hétvégén! Egy forrás a RadarOnline.com internetes oldalnak nyilatkozott a nagy napról.

„Carey és Marcus már visszaszámlálják a napokat. Carey a fellegekben jár, és alig tudja kordában tartani az érzelmeit, a barátai véleményei sem érdeklik, szerintük elsietik a dolgot, de ők ketten csak a saját boldogságukra koncentrálnak.”

A páros már egy éve együtt van, és elmondásuk szerint tökéletesen kiegészítik egymást, ráadásul stílusuk is megegyezik. Az esküvő éppen ezért vidéken fog zajlani, ahol csak a legközelebbi barátok és a családtagok vesznek részt – állítja a RadarOnline bennfentese.

Reméljük, a Drive sztárja ezúttal rátalált az igazira, hiszen 2010-ben randizott már Shia LaBeouffal és Jake Gyllenhaallal is, de egyikük sem jelentett számára hosszútávú partnert.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek