Starity

Gotye a zenei listák élén

2012. április 20. 08:08   |   Szerző: bimbi93

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az ausztrál énekes maga se gondolta volna, hogy a 2011 júniusában megjelent dala, a Somebody That I Used To Know világsláger lesz. Az énekes slágerét és nevét lassan már mindenki ismeri a világon.

hirdetés
Gotye a zenei listák élén

Az énekes 2010-ben megjelent harmadik stúdióalbumáról, a Making Mirrorsról származó Somebody That I Used To Know, amelyet az új-zélandi énekesnővel, Kimbrával énekelt fel, nemrég az első helyen kötött ki a híres amerikai Billboard Hot 100 Chart slágerlistáján.

Gotye a világ zenei listáinak első helyei megszerzése mellett a leghíresebb műsorokba is meghívásokat kap (mint például a Saturday Night Live), és világ körüli turnén népszerűsíti az albumát. A műsorokban és a koncertsorozaton Kimbra is részt vesz, legalábbis egy dal erejéig.

Az ausztrál énekes csak úgy halmozza a sikereket és elismeréseket. Nagy valószínűséggel a Grammy bizottsága is díjazni fogja az énekes sikereit és legújabb remekművét, a Making Mirrorst, amely már világszerte kapható, Magyarországot is beleértve.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek