Starity

Avril Lavigne — új album, új haj

2012. április 21. 22:10   |   Szerző: corny4

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő nemrég jelentette be, hogy elkészült a várva várt új nagylemeze. Az új album még nem jelent meg, de az énekesnő szerint az eddigi legjobb dalait tartalmazza.

hirdetés
Avril Lavigne — új album, új haj

A kanadai popcsillag saját maga osztotta meg a nagyvilággal, hogy elkészült új nagylemeze: „Most fejeztem be az új CD-m, és most egy kis időt magamra szánok, mielőtt újra elkezdenék turnézni” – írta a Twitteren Avril Lavigne, aki azt is elárulta, hogy már nagyon várja, hogy hallhassuk az új korongot, amí szerinte a legjobb lemez lett az öt közül.

Viszont amíg a polcokra kerül a zenemű Avril egy kicsit kikapcsolódik a szülőföldjén. Nemrég szakított pasijával, így bőven ráfér a pihenés. Tegnap már lencsevégre is kapták a paparazzók a torontói reptéren, ahol már új frizurájával jelent meg.

Úgy látszik egy régi-új Avril Lavigne-t fogunk kapni az új lemezzel együtt, Biztosra vehetjük, hogy az énekesnő nem fog most sem csalódást okozni, és az új lemeze sikeres lesz, márcsak azért is mert, olyan zenészekkel dolgozott együtt, mint Chad Kroeger.

Avril remekül egyengeti a karrierjét. Nemrég fejezte be a negyedik turnéját, és most nem sokkal utána új korongját, valamint üzletasszonyként is remekül helyt áll. Nem csak saját ruhamárkája jelenik meg szerte a világban, hanem már három különböző parfümöt és egy manikűrkollekciót is piacra dobott.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek