Starity

2Pac újra turnézik Snoop Dogg és Dr Dre társaságában

2012. április 22. 23:11   |   Szerző: _ToTo_

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 16 éve halott rapper volt a vendége Snoop Dogg és Dr Dre koncertjének a Coachella fesztiválon, ahol együtt adták elő a Hail Mary és a 2 of Amerikaz Most Wanted című számokat.

hirdetés
2Pac újra turnézik Snoop Dogg és Dr Dre társaságában

A Coachella minden bizonnyal úgy fogja beírni magát a rap zene történelmébe, mint az a fesztivál, ahol 2Pac feltámadt. A Kaliforniában megrendezett fesztivál közönségének lélegzetelállító produkcióban volt részük, mikor Snoop Dogg és Dr Dre régi cimborájukkal, a 16 éve elhunyt, Tupac Shakurral léptek újra színpadra.

Az összeesküvés elméletet gyártók álláspontja – miszerint 2Pac nem is halt meg, és egy szigeten éli napjait rengeteg gyönyörű nővel és egykori cimborájával, Notorious BIG-vel – persze nem igazolódott be. Csupán arról van szó, hogy Snoop Dogg és Dr Dre egy nagyon látványos és nagyon drága hologrammos technikával élesztették újra a neves rappert.


2Pac Hologram Snoop Dogg and Dr. Dre Perform Coachella Live 2012

A látványos fellépésnek rögtön híre ment a világban, jelenleg pedig már az is napvilágot látott, hogy Dre és Snoop egy egész turnét is szerveznek a hologram-Tupac közreműködésével.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek