Starity

Fluor balesetet szenvedett

2012. április 23. 14:02   |   Szerző: pixie1013

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy őz ugrott ki az éjszaka fellépéséről hazafelé utazó Fluor Tomi autója elé. A balesetben több állat is megsérült, de a gépkocsiban utazók jól vannak.

hirdetés
Fluor balesetet szenvedett

Fluor Tomi egy fellépéséről hazafelé tartott, amikor autóbalesetet szenvedett. A baleset okozója egy ártalmatlan őz volt, aki az éjszaka közepén ugrott az autó elé.

„Már éppen elaludtam volna, hiszen nagyon fáradt voltam. Nem az volt az első bulink az éjjel, így örültem, hogy már hazafelé tartok. Szinte a semmiből tűnt fel az őz, és elénk ugrott. Közvetlenül ezután pedig elcsaptunk egy madarat. Bár a sofőrünk azonnal a fékre lépett, és próbálta kikerülni az állatot, de nem tudta megakadályozni az ütközést” – mesélte Fluor a Blikknek.

Az előadó azt is hozzátette, hogy szerencsére az utasok közül senki nem sérült meg, de az autó eleje az ütközéskor összetört, tönkrement a ködlámpa, a rendszám pedig leszakadt. A baleset során megsérült őz megállás nélkül tovább szaladt, csak remélni lehet, hogy nem esett komolyabb baja.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek