Starity

Vastag Csaba eltitkolt gyermekét várja egy kismama

2012. április 24. 11:11   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Aljas módszerekkel próbálják lejáratni Vastag Csabát, vagy valóban gyermeket nemzett egy Dobó Amália nevű nőnek? Az énekes csak nevet a vádakon.

hirdetés
Vastag Csaba eltitkolt gyermekét várja egy kismama

Dobó Amália nem mást állít, mint hogy az X-Faktor 2010-es győztesétől vár gyermeket. A hölgy telekürtölte a sajtót különös történetével, amelyben állítja, még a munkahelyéről is kirúgták, amikor megtudták, hogy Csabitól terhes.

„Volt, hogy hotelben is találkoztunk, és lefeküdtem vele. Hazug egy nőcsábász. Egy házban lakunk és állandóan átjött hozzám, meg hívogatott. Folyton zaklatott. Amikor azt mondtam neki, hogy terhes vagyok, ő szó nélkül ült be a kocsiba. Azóta nem láttam, még az ultrahangra sem kísért el. Ha megszületik a kicsi, akkor DNS-tesztet fogok csináltatni”idézi Amália levelét a Bors.

A feltételezhetően képzelt románc kitalálója azt is megírta, hogy Csabi megígérte neki: elveszi feleségül. Az X-Faktor sztárja persze minderről semmit nem tud, és csak nevetett, amikor meghallotta a kitalált mesét. Viszont elképzelhetőnek tartja, hogy komoly szellemi vagy lelki problémák állnak a háttérben, ennek megoldásában pedig szívesen segítséget vállal, hogy a megfelelő gyógykezelést megkaphassa az állítólagos terhes hölgy.

A nő sztorija nem az első ilyen a sztárvilágban, nemrég Justin Bieberre szállt rá egy édesanya, aki hosszas huzavona után még hajlandó lett volna DNS-tesztet is csináltatni, hogy bebizonyítsa a tinibálvány gyermekét hordja a szíve alatt. Szerencsére az utolsó pillanatban bevallotta, hogy hazugság volt az egész.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek