Starity

Simon Cowell még mindig szigorú a One Directionnel

Kapcsolódó sztárok

Simon Cowell Simon Cowell 553

Televíziós...

Liam Payne Liam Payne 18

Énekes

Harry Styles Harry Styles 6

énekes, dalszerző

Zayn Malik Zayn Malik 10

énekes

Niall Horan Niall Horan 14

énekes, gitáros

Louis Tomlinson Louis Tomlinson 11

énekes

Kapcsolódó cikkek

hirdetés
2012. április 27. 09:09   |   Szerző: mayaa.

Az X Factor után még mindig szigorúan figyeli egykori versenyzőit Simon Cowell, aki még a fiúk legapróbb ügyeibe is beleszól.

Simon Cowell még mindig szigorú a One Directionnel

Bár már 2010 decemberében véget ért az X Factor hetedik szériája, amiben az egyre népszerűbb One Direction is feltűnt, egykori mentoruk, Simon Cowell még mindig figyelemmel kíséri őket, és sok döntésüket még mindig ugyanúgy bírálja, mint a verseny élő műsorainak időszakában.

Nemrég például a csapat ír tagja, Niall Horan egy elég elképesztő ötlettel állt elő: szerette volna befesteti szőke haját fekete színűre, még levélben meg is kérdezte egykori mentora véleményét az ötletről, ám Simon egy rövid „Kizárt!” válasszal illette a fiút, azzal indokolva döntését, hogy szerinte a csapat sok rajongót veszthet a hajfestés eredményének láttára.

hirdetés

„Simon még mindig a legapróbb részletekig figyeli őket. Például Naill szeretett volna kísérletezni, mint minden tinédszer, hogy megszabadul a szőke hajától, és besötétül. Megkérdezte Simont, hogy változtathat-e a haja színén, ám Simon lerendezte az ügyet” – nyilatkozta egy forrás a The Sunnak.

Eközben azonban Simon a csapat karrierjét is egyengeti, hiszen Scott Roger lesz a fiúk menedzsere a közeljövőben, akinek cége, a Quest Management olyan sztárok karrierjét segíti, mint Björk vagy a Beatles-legenda, Sir Paul McCartney.

  twitter 
hirdetés

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek