Starity

Hilary Duff nem szeretné, ha gyermeke is hokizna

2012. április 27. 09:09   |   Szerző: mayaa.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznő nem örülne neki, ha nemrég született kisfia követné apukája példáját, és jégkorongozó hivatást választana.

hirdetés
Hilary Duff nem szeretné, ha gyermeke is hokizna

Hilary Duff még csak egy hónapja vált édesanyává, amikor március 20-án megszülte kisfiát, Luca Cruz Comrie-t, ám máris kitörtek belőle az anyai aggodalmak.

A színész-énekesnőtől az újságírók legutóbb arról kíváncsiskodtak, hogy miként szeretné látni kisfiát a jövőben. Hil bevallotta, hogy a showbiznisz megijeszti őt, és nem engedné, hogy a kis Luca is azt az életet élje, mint ő, ám a hokizás gondolata még jobban kiborította az újdonsült anyukát.

Hilary férje, Mike Comrie ugyanis igen elismert játékos a jégkorong világában, de a lány nem szeretné, ha gyermeke követné apukáját a pályán, hiszen nagyon félti őket.

„Emlékszem, amikor először randiztam Mike-kal, öt öltés volt az arcán, és a szeme is fekete volt az ütésektől, amiket a játék alatt szerzett. Ha Luca ilyennel állna elő, ezt mondanám: »Úristen! Mi ez az egész? Nem, nincs hoki!« Bár ha ő azt akarná...” – nyilatkozta a megrémült sztár.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek