Starity

Farkas-Jenser Balázs a kádban videochatel

2012. április 27. 10:10   |   Szerző: Red Lemon

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nehezen viseli Farkas-Jenser Balázs és bátyja a távkapcsolatot. Balázsék nagyon ritkán találkoznak, az élő adások közül is csak egyre jutott el a Megasztáros testvére. A srácok azonban annyira ragaszkodnak egymáshoz, hogy amikor csak tehetik, videotelefonon tartják a kapcsolatot.

hirdetés
Farkas-Jenser Balázs a kádban videochatel
Fotó: Red Lemon Média

Farkas-Jenser Balázs és bátyja nagyon jó testvérek, a srácok azonban csak ritkán tudnak találkozni. A fivérek így a Hipernet segítségével tartják a kapcsolatot.

„A testvérem jelenleg Pécsett jár jogi egyetemre, így sajnos az élő adásokra sem jut el. Nagyon furcsa, hogy alig találkozunk, hiszen régen elválaszthatatlanok voltunk. Gyerekkorunkban fiúk lévén folyton ütöttük egymást, felnőtt fejjel azonban egymás bizalmasai lettünk. Mivel Bence egy kicsit infantilis, én pedig érettebb vagyok a koromnál, a köztünk lévő három év sosem okozott problémát. Mióta ő vidéken van, rendszeresen tartjuk a kapcsolatot, amikor csak szabad perceim vannak. Előfordult, hogy annyira sok teendőm volt napközben, hogy este a fürdőszobából hívtam fel. Gyakran megmutatom neki, hogy mivel készülök az adott heti döntőre, kikérem a véleményét. Bence nem csak velem videotelefonál rendszeresen, hanem a szüleinkkel is, akik nagyon képben vannak a technikai dolgok terén” – mesélte Balázs.

„Nem csak a bátyámmal beszélgetek az interneten. Rengeteg barátom van külföldön, akikkel online tartom a kapcsolatot. Régebben én is gondolkodtam rajta, hogy elköltözöm az országból, de a Megasztár óta természetesen ez eszembe sem jut” – tette hozzá az énekes, aki lépten, nyomon tabletjét nyomkodja.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek