Starity

Ismét várandós Sarah Michelle Gellar

2012. április 27. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Sarah Michelle Gellar és Freddie Prinze Jr. jó hírt közöltek nemrégiben: kiderült ugyanis, hogy második közös babájukat várják!

hirdetés
Ismét várandós Sarah Michelle Gellar

Mostanában egyre több sztár vallja be, hogy kisbabát vár, most az egykori Buffy is beállt a sorba: Sarah Michelle Gellar nemrég közölte a hírt, hogy ismét kisbabát várnak férjével, Freddie Prinze Jr-ral, akivel a Tudom, mit tettél tavaly nyáron című film forgatásán jöttek össze, és azóta is boldog házasságban élnek.

Az örömhírt valójában egy barátjuk árulta el a Us Weekly magazinnak, a pár csak ezután vallott, bár lehetett gyanítani, hogy jön az újabb baba, hiszen a színésznő pocakja az utóbbi időben egyre csak kerekedett.

A párnak már van egy kislánya, akit Charlotte Grace Prinze névre kereszteltek, és 2009 szeptemberében született meg. A második baba nemét még nem tudni, sem azt, hogy mikor fog megszületni, de gratulálunk a párnak!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek