Starity

Íme, Marilyn Manson és Johnny Depp közös dala!

2012. április 28. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mint már korábban beszámoltunk, Marilyn Manson és Johnny Depp közösen ostromolja a slágerlistákat. Nos, itt van a végeredmény!

hirdetés
Íme, Marilyn Manson és Johnny Depp közös dala!

Marilyn Manson soron következő, Born Villain névre keresztelt nagylemezének megjelenési dátuma vészesen közeledik, utálói már most fogják a fejüket. Pláne, hogy mindenki Sparrow kapitányával elkészült dala is napvilágot látott!

A You're So Vain című dalt eredetileg 1972-ben, Carly Simon előadásában ismerte meg a világ, és ha valaki hallotta már a dalt, pontosan tudja, miért is volt akkora a meglepettség a két szupersztár választása miatt.

A végleges művön Johnny gitár- és dobtehetségét csillogtatta meg, míg Manson szokásához híven énekelt. És ha lehet hinni egy korábbi Marilynnel készült interjúnak, akkor Depp kilencéves kisfia, Jack is játszott valamilyen hangszeren, ami a dalban is hallható, bár azt senki sem árulta el, hogy a kissrác mit is tett hozzá a kész slágerhez.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek