Starity

Gyerek miatt szakított VV Kinga és Attila?

2012. április 30. 01:01   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Elképzelhető, hogy a gyermekvállalás kérdése miatt ment tönkre a valóvilágos álompár kapcsolata. Kiderült, hogy VV Kinga már családot szeretne, Attila pedig még nincs felkészülve erre.

hirdetés
Gyerek miatt szakított VV Kinga és Attila?
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

VV Kinga és Attila kapcsolatának alig két hete lett vége. A Való VIlág 5 nyertesének elmondása szerint egyszerűen azért vetett véget a kapcsolatnak, mert Kingával nem illenek össze. A történteket bővebben egyikük sem kommentálta, ám most új információk kerültek napvilágra, amelyek választ adhatnak a miértekre.

„Néhány éven belül szeretnék már családot, és azért hamarosan egy gyereken túl is szeretnék lenni. Ez nagy álmom, mert borzasztóan gyerekpárti vagyok, úgyhogy ha megtalálom a megfelelő férfiembert, aki egy életen át el tud viselni, és én is el tudom viselni őt, akkor szerintem jöhet a gyerek is” – mondta meglepően családcentrikus gondolatait az RTL Klub Reflektor magazinjában a Való Világ 5 szőkesége.

Ezzel szemben Attila még nem áll készen egy saját családra, úgy gondolja, a gyermeknevelésre még nem elég érett: „Még magamat is gyereknek tartom, így tudom, hogy nincs itt az ideje annak, hogy apaszerepben tetszelegjek. Ehhez még komolyodnom kéne.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek