Starity

Drew Barrymore saját bort dob piacra

2012. április 30. 21:09   |   Szerző: Lindsay019

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Drew Barrymore mindig képes valamivel meglepni rajongóit: ezúttal a szőlőtermesztés mellett döntött.

hirdetés
Drew Barrymore saját bort dob piacra
Fotó: Wilson Daniels

Drew Barrymore igazi tehetség. A világ már eddig is rengeteg szerepkörben ismerhette meg: színésznő, rendező és forgatókönyvíró egy személyben. Ez mind ő, de most már ez sem elég neki, hiszen új kihívás elé nézett, aminek most abszolút semmi köze Hollywoodhoz: beáll ugyanis a borkereskedők sorába.

A piacot pedig szeretné rögtön saját, debütáló szőlőnedűjével felpezsdíteni. Drew saját bora a Barrymore 2011 Delle Venezie Pinot Grigio névre hallgat, és egy olasz fehérbort takar. A felhasznált szőlőt Észak-Olaszországban érlelték hozzá, Kalifornia így egyelőre csupán tesztpiacként szolgál. A bor szenvedélyesei már hozzájuthatnak az édes folyadékhoz, melynek üvegje húsz dollárba kerül.

Sokakat foglalkoztat, Drew miért is kezdett bele egy ennyire új feladatba. Nos, a válasz igen egyszerű: szeret enni és inni: „Imádom az alkoholos italokat. A sört mindig is szerettem. A szórakozás és egy sör kinyitása a legjobb pillanataim részesei. Így van ez a borral is. Bár a röviditalokkal szemben ez már kevésbé igaz rám. Egy üveg vodka kinyitása egyáltalán nem adja meg nekem azt az érzést. Félreértés ne essék, szeretem a jó koktélokat is” – magyarázta motivációját a színésznő, aki jelenleg is egy bor reklámarca, mely a személyiségét és a stílusát tükrözi.


A színésznő bora és szőlőbirtoka (Fotó: Wilson Daniels)

„A Pinot Grigiot mindig is szerettem. Ezt iszom, amióta csak felfedeztem a bort. Nem szeretnék olyasmit árulni, amit én magam nem ismerek elég jól. Ez egy igazán könnyű bor, amit az ember órákig ihat, anélkül, hogy rosszul érezné magát.”

A 37 éves színésznő jövőbeni tervei közt szerepel a vörös- és rosé-borok árusítása is. Ezután még egy lépést tenne előre: „Semmit sem tennék szívesebben, minthogy nyissak egy otthonos kis borozót, ami egyben pompás étkeket is kínál.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek